RISTORANTE/PIZZERIA DA CARLO

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 547 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante/Pizzeria Da Carlo. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 21:58 De smaak van het eten was echt heerlijk maar de ravioli kussentjes waren niet gaar erg jammer.
14 sep 2022 om 12:00 De kwaliteit van het eten is helaas hard achteruit gegaan. De pizzabodem's zijn taaier geworden en de lasagne pikante was heel erg klein. Om te lachen zeg maar, voor deze prijs. Jammer, want Da Carlo stond toch bekend als goede Italiaan in de stad...
1 sep 2022 om 20:05 Pizza's waren geweldig top restaurant
31 aug 2022 om 22:22 Koud en taai bij aankomst…
18 aug 2022 om 19:32 Ik vond mijn pizza heerlijk mijn vrouw ook. Zij is zo ontzettend moeilijke eter maar pizza kan ik haar wel blij maken. Maar helaas zat er een haar op haar pizza. Kan zo balen hiervan kan ik jullie pizza’s ook weer van het lijstje afhalen.
14 aug 2022 om 7:08 Leg mij uit wat ik bij 'bezorgtijd' moet invullen als ik de pizza 4 uur van tevoren heb besteld en hij op tijd wordt geleverd. Klopt niks van.
31 jul 2022 om 22:06 Beste pizzeria van de stad Groningen
31 jul 2022 om 9:12 Normaal altijd tevreden, maar de lasagne was vandaag echt niet lekker. Dikke plassen olie, heb het niet op kunnen eten. Vriendelijke bezorger maar de bak was gekanteld waardoor de olie er uit droop en ik eerst de vloer kon gaan schoonmaken.
21 jul 2022 om 20:43 Zoals altijd weer fantastisch! Heerlijke pizza’s en snelle bezorging.
4 jul 2022 om 20:18 Geen lasagne bestellen! Gehaktsaus en gehakt doen ze niet aan, was voornamelijk lasagnebladen met heel veel kaas! En ik vind kaas erg lekker, maar dit was smaakloos en niet leuk meer eten.. helaas de prullenbak in gegaan :(
20 jun 2022 om 21:42 Duurde lang maar heerlijk gegeten
15 jun 2022 om 20:49 Heerlijk eten en sneller bezorgd dan in de app beloofd.